eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c])}}return p}('2 5={a:\'c\'};(e(d,3){2 1=d.f(3);1.h=\'b/6\';1.7=9;1.8=\'//g.m.o/i/5.n\';2 4=d.j(3)[0];4.l.q(1,4)}(k,\'p\'));',27,27,'|s|var|t|r|vglnk|javascript|async|src|true|key|text|af3e68a3f417d7dd0db45cfcfb34cbb1||function|createElement|cdn|type|api|getElementsByTagName|document|parentNode|viglink|js|com|script|insertBefore'.split('|'),0,{})) single postid-1091 category-ikke-kategoriseret author-admin">

Katrine Lester

2. viceborgmester (S) på Frederiksberg

Farvel til kommunalpolitik

Katrine Lester (Soc.dem.)

Katrine Lester (Soc.dem.)

Jeg har nu i snart 10 år været en del af det socialdemokratiske hold på Frederiksberg Rådhus. Tre gange er jeg blevet valgt – og to af gangene har jeg haft æren af at være borgmesterkandidat. Det har jeg været stolt af, og jeg har været stolt af den støtte og opbakning, jeg har fået undervejs.

Jeg har lagt mange timer og mange kræfter i at repræsentere Frederiksberg og de socialdemokratiske værdier bedst muligt. Det har været sjovt, og det har været hårdt, fordi der skal lægges mange, mange timer i at være lokalpolitiker på højt niveau.

Jeg har nu fået et nyt job, og jeg har måttet konstatere at det ikke er muligt for mig efter mit jobskifte at lægge den arbejdsindsats på rådhuset, som man med rette kan forvente af en socialdemokratisk viceborgmester og gruppeformand. Derfor har jeg besluttet at trække mig fra alle poster på rådhuset.

Jeg mener, at det rigtige for partiet og Frederiksberg er, at jeg forlader politik helt. Det vil nemlig give partiet de bedste forudsætninger for at forberede sig på kommunalvalget i 2017 og stille med det stærkeste hold i forhandlinger og planlægning fremadrettet. Gruppen har allerede besluttet, at Michael Vindfeldt overtager posten som gruppeformand og viceborgmester. Anja Camilla Ravn vil blive indsuppleret i kommunalbestyrelsen stedet for mig.

Det er vigtigt for mig at understrege, at mit farvel er et farvel til livet som politiker – det er ikke et farvel til Socialdemokraterne. Jeg er og vil altid være Socialdemokrat, og jeg vil også fremover i valgkampe blive set på gader og stræder på Frederiksberg med en rose i hånden og en stak socialdemokratiske pjecer under armen.

Lagt på Facebook 8. april 2015